Jeugdsoos Maassluis

De Jeugdsoos Maassluis draait door!

De soos is er voor jou als je tussen de 12 en 16 jaar bent. Zit je in groep 8, dan ben je vanaf januari van harte welkom.

De soos wordt georganiseerd door verschillende kerken uit Maassluis ( en Vlaardingen). Een keer in de maand zijn we op vrijdagavond open van 19.30 tot 22.00 uur in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis. Maar nu in coronatijd kijken we uit naar andere locaties waar meer ruimte is. Houd daarom facebook of insta in de gaten!


Kom eens langs om te kijken. Je kunt er tafeltennissen, spelletjes doen, kletsen, chillen, wat drinken en eten en …er is gratis Wifi natuurlijk ! Regelmatig organiseren we een thema avond of iets anders gezelligs. Vorig seizoen hebben we bijvoorbeeld levend tafelvoetbal gedaan, paintball in de Parkietzaal en er was een BBQ met bosspel en kampvuur op de slotavond.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gewoon een keer langs, of kijk eens naar de foto’s op facebook en Instagram. (christelijke jeugdsoos Maassluis) Zet de data voor komend jaar alvast in je agenda, dan hoef je geen avond te missen.

De data voor de komende tijd zijn zie je hiernaast (Alles is helemaal gratis bij de soos, maar om de kosten te kunnen dekken vinden we het natuurlijk fijn als je bij uitgang een kleine bijdrage in de spaarpot wilt doen. )

Doe is gek!

Kliederkerk (1).jpg

Data

YESS!! Op vrijdagavond 18/9 is er weer soos. Jeugdsoos! Let op er zijn 2 tijdsloten: De 1e en 2e klassers zijn welkom tussen 19.30 en 21.30 uur. Derde klas en hoger vanaf 21.00 tot 23.00 uur. 

Locatie is dit keer Broekpolderweg 1. (zie bijgevoegde kaartje)

200918 jeugdsoos.jpg

Komen jullie ook?
De kosten zullen door de soos betaald worden. Maar onze ton waar je je vrijwillige bijdrage in kan doen zal er ook staan, en wordt van harte aanbevolen.

Aanmelden:

Meld je aan via: https://surveyheart.com/form/5f5afc6ecf47815598ba9f10#welcome