Sirkelslag

Supergaaf en interactief!

Sirkelslag is een spannend en interactief spel tussen jeugdgroepen uit heel Nederland. Er zijn 2 varianten Sirkelslag KIDS (8-12 jaar) en Sirkelslag YOUNG (12 - 16 jaar).

Sirkelsslag KIDS spelen we op vrijdagavond 20 november 2020.

Thema:

Het thema van Sirkelslag KIDS is 'Op avontuur met Paulus'

We volgen de apostel Paulus tijdens zijn rondreis om het goede verhaal van Jezus en God te delen. Paulus kennen jullie misschien van brieven die hij heeft geschreven. En de hulp aan nieuwe gelovigen en kerken. Maar hij deed veel meer dan rustig brieven schrijven en verhalen vertellen. Ja, hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangengenomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God. Stappen jullie dit jaar tijdens Sirkelslag KIDS met Paulus in de boot om een spannende reis te maken?!

 

Aan dit thema is ook het diaconale project van Kerk in Actie gekoppeld: 'Geef licht aan vluchtelingenkinderen in Griekenland'. Dit thema komt in het spel op meerdere manieren terug.

Waar en wanneer?

Sirkelslag KIDS is een superleuk interactief spel om samen te spelen tegen groepen in heel Nederland!

Voor wie:      Dappere kids van 8 - 12 jaar

Wanneer:     Vrijdagavond 20 november 2020

Aanvang:     19.15 uur 

Waar:           Immanuelkerk, Maassluis


Meld je aan en win een prijs!

Net als andere jaren gaat het in deze editie weer om moed, creativiteit, kennis, snelheid en inzicht. Want alleen de echte volhouders kunnen deze reis tot een goed einde volbrengen!. Wie wint dit jaar een van de drie mooie Sirkelslag KIDS bekers?

Wij zorgen voor de aanmelding van de groep bij JOP. Jij kunt je aanmelden (individueel of met een groepje) via info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Sirkelslag YOUNG 2021:

Alvast voor in je agenda: vrijdagavond 5 februari 2021 spelen we Sirkelslag YOUNG (12 - 16 jaar)