Jeugdwerk Maassluis

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Via het menu vind je een link naar het kampwerk en naar kinderkoor Wonderwijs. Alle overige activiteiten vind je onder het jeugdwerk.

 

High Tea Walkthrough

Op zaterdag 22 augustus organiseren 6 meiden een High Tea Walkthrough voor senioren in de Immanuelkerk. Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

 

Westelvibes@home

Op woensdag 26 augustus organiseert het Kampwerk Westelvibes@home!! Zit jij in groep 4, 5 of 6? Meld je dan aan voor het middagprogramma van 15.00 - 18.00 uur. Ben je al ouder, dan begint het feestje om 19.00 uur. Wees er snel bij! Klik hier om je aan te melden. 

 

Uitnodiging voor de Hightea

200822 Uitnodiging hightea.jpg

Wonderwijs

Agenda

Zaterdag 22 Augustus 2020

High Tea Walkthrough in de Immanuelkerk


Woensdag 26 Augustus 2020

Kampwerk organiseert: Westelvibes@Home op het CKC terrein.


Zondag 20 September 2020

Kinderdienst over Gideon met Wonderwijs en Pim Brouwer om 16.00 uur in de Immanuelkerk


Zondag 11 Oktober 2020

Kliederkerk in Theater Koningshof


Laatste nieuws

Save the date: 26 augustus!

WESTELVIBESLOGO.jpg

Hebben jullie het al gelezen of gehoord?! We gaan elkaar in de 'kampweek' toch nog zien! 
Woensdag 26 augustus is er Westelvibes@Home.

Klik hier voor meer info

#activiteit #zomer #tochnogelkaarzien #volgendjaarweereenheleweek

Kamp 2020 gaat niet door!

Dit jaar geen vossenjacht, niet keten in de slaapkamers, geen bonte avond, geen andijviestamppot à la kamp, geen leuke bosspellen en ga zo maar door.. Wij zijn er verdrietig van.

Met pijn in ons hart hebben wij onze kampweek moeten annuleren in verband met het coronavirus. Met de laatste berichten van het kabinet in acht genomen kunnen wij niet anders dan deze beslissing nemen, daarnaast staat de gezondheid van iedereen voor ons uiteraard voorop. Wij betreuren dit ten zeerste en hopen dat iedereen er in 2021 (21 t/m 28 augustus) weer bij is! Meer info hebben ouders per mail ontvangen #geenkamp #echtnietleuk #ziedemail #volgendjaarééngrootfeest