Jeugdwerk Maassluis

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Via het menu vind je een link naar het kampwerk. De voorbereidingen voor het zomerkamp in 2019 zijn alweer in volle gang! Het kamp is alweer helemaal volgeboekt. Aanmelden is alleen nog mogelijk voor de wachtlijst. Verder ontbreekt kinderkoor Wonderwijs natuurlijk niet en alle overige activiteiten vind je onder het kopje jeugdwerk.

KLIEDERKERK:

Wil je quality time met de (klein)kinderen hebben en kennismaken met een Bijbelverhaal? Dat kan! Op zondag 14 juli in Theater Koningshof! We gaan samen ontdekken, vieren en samen eten tijdens Kliederkerk. Het thema is 'Storm op het meer' en zal gaan over Jezus en over vertrouwen. Iedereen is welkom; kinderen met hun papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, vriendjes en belangstellenden.

Koffie en thee wordt er geschonken vanaf 10.30 uur. We beginnen om 10.45 uur met een uur samen knutselen en spelen. Daarna een korte viering en tot slot picknicken we met elkaar! Neem hiervoor genoeg eten en drinken mee voor jezelf en een ander. Ook een kleedje of een stoeltje om op te zitten is handig! Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie. 

 

KERK OP SCHOOT:

Ook op 14 juli in Theater Koningshof is er voor de allerkleinsten weer een Kerk op Schoot viering. Deze viering start om 11.00 uur. Na afloop drinken we gezellig met elkaar. Klik hier voor meer informatie

Daarna ben je, als je dat leuk vindt, van harte welkom om aan te sluiten bij de Kliederkerk. Die eindigt om 12.00 uur met een gezamenlijke picknick. Klik hier voor meer informatie. 

 

flyer verloren schaap versie 4.jpg

Wonderwijs

Agenda

Laatste nieuws

ANBI status

Sinds 1 januari 2018 hebben we een ANBI status. Dit betekent dat uw giften voor het kampwerk en Wonderwijs aftrekbaar zijn van de belastingdienst.

Kinderkoor Wonderwijs Pakt uit!

Dit jaar pakken we uit met een geweldig gaaf concert op zaterdagavond 6 juli in de Immanuelkerk. Het concert wordt gepresenteerd door Fleur van Gelderen. Waar we precies mee uitpakken blijft natuurlijk nog een verrassing, maar een ding is zeker: het wordt een groot feest en iedereen is uitgenodigd!

Kinderkoor WonderWijs heeft heel wat voor jou in petto zoals supertoffe liedjes, leuke dansjes, gave lichtshow en spetterende outfits! En….zelfs aan een mooi cadeau is gedacht! Maar.. wat zou er toch inzitten?!

Nog even geduld: zaterdagavond 6 juli om 19.00 uur kom je er vanzelf achter. Hebt beloofd een spetterend uurtje te worden. Groot en klein (vanaf 3 jaar) is van harte welkom!

Om de kosten van het concert te dekken verkopen we tickets voor €5,- per persoon. Je kunt de tickets nu al kopen bij de Kleine Reus in Maassluis. De overige verkooppunten kun je vinden via onze website www.kinderkoorwonderwijs.nl. En natuurlijk is het ook mogelijk om op 6 juli aan de deur een kaartje kopen. Zien we jou ook op ons feestje?

 

190706 Evenement.jpg