Jeugdwerk Maassluis

Leuk dat je er bent!

Naast het Kampwerk en Wonderwijs organiseren we nog meer leuke  activiteiten voor kids, tieners en jongeren. Te denken valt aan Sirkelslag, de jeugdsoos i.s.m. andere kerken in Maassluis, Kliederkerk, Kinderkerstfeest enz. Alle actuele activiteiten vind je in het hoofdmenu onder activiteiten. Ook houden we je op facebook en instagram op de hoogte via jeugdwerkmaassluis.

Als je vragen, ideeen of opmerkingen hebt stuur dan ff een berichtje naar info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

Agenda

Zondag 26 Mei 2019

Kliederkerk van 10.30 uur - 12.45 uur in Theater Koningshof, Maassluis


Vrijdag 05 Juli 2019

Soos voor 12 - 16 jarigen in ’t Kompas aan de Ibisstraat in Maassluis.


Zaterdag 06 Juli 2019

Concert van en met kinderkoor Wonderwijs. Ze pakken uit op deze avond, dus zet deze avond vast in je agenda! Aanvang 19.00 uur in de Immanuelkerk. Verdere info volgt nog!


Zondag 14 Juli 2019

Kliederkerk van 11.30 uur - 12.45 uur in Theater Koningshof, Maassluis


Zondag 14 Juli 2019

Kerk op Schoot voor 0 - 4 jarigen samen met hun (groot)ouders. Start om 15.30 uur in de Immanuelkerk.


Laatste nieuws

Join the fun!

Join the fun!

Op 26 mei is het zover. Dan starten we met de eerste kliederkerk om 10.45 uur in Theater Koningshof. Dit is een bijzondere viering voor als je wel wat met geloven hebt, maar niet zo van lange kerkdiensten houdt. We starten met een uurtje kliederen. We ontdekken het thema/verhaal aan de hand van creatieve en sportieve opdrachten. Daarna wordt het verder uitgediept in een korte viering en we sluiten af met een gezamenlijke lunch. Voor meer info kijk een aanmelden klik hier.