Kamp 2020 geannuleerd­čśó

Image-2

Vriendschap

Image-2

Sport & Spel

Image-2

Op weg naar kamp!

Image-2

Wandelen

Image-2

Hutten bouwen

Kampwerk

Al meer dan 70 Jaar!

Al meer dan 70 jaar organiseert de Protestantse kerk in Maassluis in de laatste week van de zomervakantie een kamp voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. In deze week staan gezelligheid, sport en spel en de christelijke levensvisie centraal. Jaarlijks gaan zo’n 150 kinderen, verdeeld in drie leeftijdscategorieën, mee op kamp. De leidingbestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers die werkelijk alles uit de kast trekken om er ieder jaar een spetterend feest van te maken.

Op deze site kunt u/jij alle informatie vinden over het kampwerk. 

Klik op één van de items aan de linkerkant van deze pagina en u/jij ziet gelijk het laatste nieuws , de kampkrant,  maar óók de foto's van voorgaande jaren om een idee te krijgen hoe gezellig het allemaal was en wéér gaat worden!!! Verder zal het bestuur zich aan u/jullie voorstellen. Kortom, genoeg leesvoer om even de tijd voor te nemen.

Namens alle leiding tot snel!!

 

Ben jij een echte avonturier?

 

quote.png

 

Durf jij het aan?

Agenda

Dinsdag 28 Juli 2020

Kindermiddag --Geannuleerd--


Laatste nieuws

Kamp 2020 geannuleerd­čśó

Beste ouders, lieve kinderen,
 
Met pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt onze kampweek te annuleren in verband met het coronavirus. Met de laatste berichten van het kabinet in acht genomen kunnen wij niet anders dan deze beslissing nemen, daarnaast staat de gezondheid van u, de kinderen en alle leiding voor ons uiteraard voorop.
Wij betreuren dit ten zeerste en hopen dat iedereen er in 2021 (21 t/m 28 augustus) weer bij is!

Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel gezondheid toe voor deze periode.

Het bestuur van Christelijk Kampwerk Maassluis

Wil jij mee als leiding!!

Wil jij mee met kamp als leiding? Elk jaar zijn we weer op zoek naar leiding, heb jij zin om een week mee te gaan en ben je 18 jaar of ouder dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Stuur een mail naar ons of vul het contactformulier op deze site in en we nemen contact met jou op.